Respect pentru truditorii pământului

Campania 2%

2%

Directionează 2 % către Fundaţia Revistei Ferma! Sprijină oamenii care lucrează în domeniul agricol să producă toate alimentele de care are poporul român nevoie

Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit

Conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil, poate dispune directionarea a 2% din impozitul pe venit, platit statului, catre orice organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) doreste.

Cum redirectionez cei 2%?


•    Daca ati avut venituri doar din salariu: DESCARCATI DE AICI FORMULARUL 230  precompletat cu datele Fundatiei Revistei Ferma
sau
•    Daca daca aveti venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc): : DESCARCATI DE AICI FORMULARUL 200  precompletat cu datele Fundatiei Revistei Ferma

Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale (cf. art. 84, alin. 3 din Codul fiscal). Puteti lasa casuta necompletata.

Depuneti formularul  la registratura organului fiscal sau trimiteti formularul prin posta, cu scrisoare recomandata, la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu (potrivit legii este acceptata si adresa unde locuieste efectiv deponentul, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal in Romania) sau la Administratia Finantelor Publice corespunzatoare sursei de venit pana in 25 mai 2014.

Adresele Administratiilor Finantelor Publice le gasiti aici:  http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsitentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

Aceasta suma nu reprezinta o sponsorizare sau donatie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi directionata de catre fiecare cetatean in parte catre entitatea dorita de acesta ! In cazul in care nu redirectionezi acesti 2%, banii raman statului.

 

 

Video Fundatia Ferma

 


 

 

Sponsori
KRONE

 

AGROLAND

 

Cronos Consulting

 

Donau Soja

 

Euroconsulting

 

Munax

 

Sopema

Partenerii principali

Revista Ferma Parteneri

 

S.C. COMISION DIC S.R.L.

REVISTA FERMA

REVISTA FERMA

Legea Camerelor agricole e dupa chipul si asemanarea guvernantilor... lipsita de continut!

Ministrul Daniel Constantin s-a dovedit a fi un mare tradator al interesului celor pe care îi reprezinta la nivel guvernamental - producatorii agricoli. Dovada acestei tradari sta scrisa negru pe alb în OUG nr. 58 din 12.06.2013 - semnata de Daniel Constantin si Viorel Ponta - pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind Camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, dar si în Legea nr. 122 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010, unde abroga articolul II.

Detalii >>>

Camerele Agricole - de unde si pâna unde?!

De unde începe puterea si raspunderea fermierilor, atribuita prin Camerele Agricole si unde se încheie? Sau cum? Daca privim în urma, proiectul a pornit bine, apoi s-a împotmolit iar acum continua... în defavoarea fermierilor!

Detalii >>>

Sustine si TU!

Daca esti creativ, dornic sa te afirmi si sa îti pui în aplicare ideile...

Detalii >>>

Parteneri media:

 
Sponsori:


Revista Ferma ParteneriRevista Ferma Parteneri