Respect pentru truditorii pământului

 

 

Articole cu eticheta: "vaca de carne"

Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Articole pe pagina

Ferma de Carne - programul conferinţei

Prezentare: La simpozionul "Ferma de Carne" vă propunem un dialog permanent cu specialiştii şi fermierii crescători de rase de carne, invitaţi să împărtăşească din experienţa lor de zi cu zi. Abordarea va fi interactivă, adică în orice moment al expunerilor se va putea interveni cu întrebări şi se vor putea solicita detalii suplimentare cu privire la subiectul dezbătut. Pe cele două ecrane de mari dimensiuni din sală vor rula în permanenţă materiale video realizate de redactorii revistei Ferma în ferme din România care exploatează rase de bovine şi ovine pentru carne.

Vaca de carne, cea mai bună "piaţă de desfacere" pentru păşune

Prezentare: Proiectul "Ferma de carne" nu este o alternativă la Ferma de lapte, ci o rotunjire frumuşică a veniturilor din zootehnie sau, pur şi simplu, o afacere pe care poţi să o porneşti de la zero, dar obligatoriu după o prealabilă documentare mai serioasă. Ceea ce recomandăm, de altfel, indiferent de domeniul agricol în care doriţi să investiţi.
Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Articole pe pagina
Proiecte:
Video Fundatia Ferma

 


 

 

Sponsori
KRONE

 

AGROLAND

 

Cronos Consulting

 

Donau Soja

 

Euroconsulting

 

Munax

 

Sopema

Partenerii principali

Revista Ferma Parteneri

 

S.C. COMISION DIC S.R.L.

REVISTA FERMA

REVISTA FERMA

Legea Camerelor agricole e dupa chipul si asemanarea guvernantilor... lipsita de continut!

Ministrul Daniel Constantin s-a dovedit a fi un mare tradator al interesului celor pe care îi reprezinta la nivel guvernamental - producatorii agricoli. Dovada acestei tradari sta scrisa negru pe alb în OUG nr. 58 din 12.06.2013 - semnata de Daniel Constantin si Viorel Ponta - pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind Camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, dar si în Legea nr. 122 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010, unde abroga articolul II.

Detalii >>>

Camerele Agricole - de unde si pâna unde?!

De unde începe puterea si raspunderea fermierilor, atribuita prin Camerele Agricole si unde se încheie? Sau cum? Daca privim în urma, proiectul a pornit bine, apoi s-a împotmolit iar acum continua... în defavoarea fermierilor!

Detalii >>>

Sustine si TU!

Daca esti creativ, dornic sa te afirmi si sa îti pui în aplicare ideile...

Detalii >>>

Parteneri media:

 
Sponsori:


Revista Ferma ParteneriRevista Ferma Parteneri