Respect pentru truditorii pământului

Noutati in proiecte

Impozite da, o lege a pajiştilor ba!

Prezentare: Din cele 4,8 milioane de hectare de păşuni şi fâneţe ale României, cea mai mare parte (circa 75%) aparţine statului român, suprafeţele fiind administrate, momentan, de primării...

Socotelile cu păşunea au rămas neîncheiate

Prezentare: Oficial, sezonul de păşunat s-a deschis la 23 aprilie 2013 şi acum, pe finalul primăverii, mioarele patriei ar fi trebuit să pască liniştite pe pajiştile comunale.

Legea 214 a pajiştilor a fost abrogată

Prezentare: Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2013 privind organizarea, administrarea şi exploatarea pajiştilor permanente şi pentru modificarea şi completarea Legii fondului funciar nr. 18/1991 a fost publicată...

Vaca de carne, cea mai bună "piaţă de desfacere" pentru păşune

Prezentare: Proiectul "Ferma de carne" nu este o alternativă la Ferma de lapte, ci o rotunjire frumuşică a veniturilor din zootehnie sau, pur şi simplu, o afacere pe care poţi să o porneşti de la zero, dar obligatoriu după o prealabilă documentare mai serioasă. Ceea ce recomandăm, de altfel, indiferent de domeniul agricol în care doriţi să investiţi.

Ferma de Carne - programul conferinţei

Prezentare: La simpozionul "Ferma de Carne" vă propunem un dialog permanent cu specialiştii şi fermierii crescători de rase de carne, invitaţi să împărtăşească din experienţa lor de zi cu zi. Abordarea va fi interactivă, adică în orice moment al expunerilor se va putea interveni cu întrebări şi se vor putea solicita detalii suplimentare cu privire la subiectul dezbătut. Pe cele două ecrane de mari dimensiuni din sală vor rula în permanenţă materiale video realizate de redactorii revistei Ferma în ferme din România care exploatează rase de bovine şi ovine pentru carne.
Video Fundatia Ferma

 


 

 

Sponsori
KRONE

 

AGROLAND

 

Cronos Consulting

 

Donau Soja

 

Euroconsulting

 

Munax

 

Sopema

Partenerii principali

Revista Ferma Parteneri

 

S.C. COMISION DIC S.R.L.

REVISTA FERMA

REVISTA FERMA

Legea Camerelor agricole e dupa chipul si asemanarea guvernantilor... lipsita de continut!

Ministrul Daniel Constantin s-a dovedit a fi un mare tradator al interesului celor pe care îi reprezinta la nivel guvernamental - producatorii agricoli. Dovada acestei tradari sta scrisa negru pe alb în OUG nr. 58 din 12.06.2013 - semnata de Daniel Constantin si Viorel Ponta - pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind Camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, dar si în Legea nr. 122 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010, unde abroga articolul II.

Detalii >>>

Camerele Agricole - de unde si pâna unde?!

De unde începe puterea si raspunderea fermierilor, atribuita prin Camerele Agricole si unde se încheie? Sau cum? Daca privim în urma, proiectul a pornit bine, apoi s-a împotmolit iar acum continua... în defavoarea fermierilor!

Detalii >>>

Sustine si TU!

Daca esti creativ, dornic sa te afirmi si sa îti pui în aplicare ideile...

Detalii >>>

Parteneri media:

 
Sponsori:


Revista Ferma ParteneriRevista Ferma Parteneri