Respect pentru truditorii pământului

Proiecte finalizate

O lege a pajiştilor în favoarea dezvoltării agriculturii din România

În ultimii ani, crescătorii de animale erbivore din România au făcut presiuni asupra autorităţilor statului pentru a elabora o lege a pajiştilor în folosul utilizatorilor acestor suprafeţe şi prin care subvenţiile pe suprafaţă să fie direcţionate exclusiv spre crescătorii de animale.
Conferinţa FERMA DE CARNE

Conferinţa FERMA DE CARNE

Fundaţia Revistei Ferma organizează în ziua de 14 septembrie 2013, începând cu ora 10.00, în noua sală de conferinţe a Expo Arad Internaţional, simpozionul naţional FERMA DE CARNE, ca parte dintr-un proiect amplu care îşi propune prezentarea principalelor direcţii de dezvoltare a acestui sector zootehnic în România, cu accent pe ameliorarea genetică şi creşterea efectivului de taurine şi ovine specializate pe producţia de carne, precum şi oportunităţile de valorificare pe piaţa locală şi externă.
Video Fundatia Ferma

 


 

 

Sponsori
KRONE

 

AGROLAND

 

Cronos Consulting

 

Donau Soja

 

Euroconsulting

 

Munax

 

Sopema

Partenerii principali

Revista Ferma Parteneri

 

S.C. COMISION DIC S.R.L.

REVISTA FERMA

REVISTA FERMA

Legea Camerelor agricole e dupa chipul si asemanarea guvernantilor... lipsita de continut!

Ministrul Daniel Constantin s-a dovedit a fi un mare tradator al interesului celor pe care îi reprezinta la nivel guvernamental - producatorii agricoli. Dovada acestei tradari sta scrisa negru pe alb în OUG nr. 58 din 12.06.2013 - semnata de Daniel Constantin si Viorel Ponta - pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind Camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, dar si în Legea nr. 122 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010, unde abroga articolul II.

Detalii >>>

Camerele Agricole - de unde si pâna unde?!

De unde începe puterea si raspunderea fermierilor, atribuita prin Camerele Agricole si unde se încheie? Sau cum? Daca privim în urma, proiectul a pornit bine, apoi s-a împotmolit iar acum continua... în defavoarea fermierilor!

Detalii >>>

Sustine si TU!

Daca esti creativ, dornic sa te afirmi si sa îti pui în aplicare ideile...

Detalii >>>

Parteneri media:

 
Sponsori:


Revista Ferma ParteneriRevista Ferma Parteneri