Respect pentru truditorii pământului

 

 

Cine primeşte „Bulina Neagră”?

Cine primeşte „Bulina Neagră”?

Voturi (0)

Descriere Cine primeşte „Bulina Neagră”?
Comentarii

Şase ani plini de modificări legislative, acordări şi încălcări de atribuţii, opinii mai mult sau mai puţin avizate, o grămadă mare de nemulţumiri şi, în prezent, o situaţie incertă... Cam aşa am putea descrie, pe scurt, procesul chinuit, greoi şi haotic de înfiinţare a camerelor agricole.

Dintre toţi cei care au contribuit major la modificările legislaţiei privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea camerelor agricole, câteva nume sonore ţin capul de afiş. Sau ar putea fi puse la panou. Dar NU la cel de onoare!

Copiii de grădiniţă sunt recompensaţi cu buline colorate ori de câte ori fac lucruri bune sau participă la activităţile de grup. În antiteză, grupurile de interese din politica românească pot fi cadorisite cu... buline negre. Noi le vom oferi, cu generozitate, tuturor celor care s-au opus şi se opun înfiinţării camerelor agricole ale fermierilor, conduse de fermieri şi celor care au limitat sau au anihilat cu totul orice atribuţie legislativă cu putere de decizie în favoarea fermierilor, respectiv a camerelor agricole.
Aşadar, BULINA NEAGRĂ reprezintă tot ce poate fi mai rău în materie de atitudine negativă faţă de declaraţiile şi faptele persoanelor cărora le atribuim aceste „distincţii”.

Proiecte:
Video Fundatia Ferma

 


 

 

Sponsori
KRONE

 

AGROLAND

 

Cronos Consulting

 

Donau Soja

 

Euroconsulting

 

Munax

 

Sopema

Partenerii principali

Revista Ferma Parteneri

 

S.C. COMISION DIC S.R.L.

REVISTA FERMA

REVISTA FERMA

Legea Camerelor agricole e dupa chipul si asemanarea guvernantilor... lipsita de continut!

Ministrul Daniel Constantin s-a dovedit a fi un mare tradator al interesului celor pe care îi reprezinta la nivel guvernamental - producatorii agricoli. Dovada acestei tradari sta scrisa negru pe alb în OUG nr. 58 din 12.06.2013 - semnata de Daniel Constantin si Viorel Ponta - pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind Camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, dar si în Legea nr. 122 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010, unde abroga articolul II.

Detalii >>>

Camerele Agricole - de unde si pâna unde?!

De unde începe puterea si raspunderea fermierilor, atribuita prin Camerele Agricole si unde se încheie? Sau cum? Daca privim în urma, proiectul a pornit bine, apoi s-a împotmolit iar acum continua... în defavoarea fermierilor!

Detalii >>>

Sustine si TU!

Daca esti creativ, dornic sa te afirmi si sa îti pui în aplicare ideile...

Detalii >>>

Parteneri media:

 
Sponsori:


Revista Ferma ParteneriRevista Ferma Parteneri