Respect pentru truditorii pământului

 

 

Sustine si TU!

Sustine si TU!

Voturi (1)

Descriere Sustine si TU!
Comentarii

Susţine şi TU demersurile Fundaţiei revistei FERMA!

 

Dacă eşti creativ, dornic să te afirmi şi să îţi pui în aplicare ideile...

 

Dacă eşti pasionat de proiectele sociale şi interesat de a face bine societăţii din care faci parte şi ai timp liber pe care să ţi-l dedici proiectelor noastre...

Atunci avem nevoie de tine şi te aşteptăm să ni te alături ca VOLUNTAR pentru proiectele susţinute de Fundaţia revistei FERMA.

Ne găsiţi în perioada 23-26 aprilie a.c. la expoziţia AGRARIA, care va avea loc la Jucu (parc industrial Tetarom III), la standurile revistei FERMA - E79 (în zona expoziţiei de animale) şi E80 (la intrarea în târg). La AGRARIA lansăm campania de strangere de samnaturi pentru sustinerea petitiei cu privire la abrogarea OUG 58/2013 si revenirea la ultima forma a Legii Camerelor Agricole care prevedea atributii cu putere decizionala pentru fermieri.

Dacă nu ajungeţi la Cluj, puteţi deveni VOLUNTAR şi online, accesaţi pagina 

http://www.fundatiaferma.ro/voluntari şi completaţi formularul de pe site sau trimiteţi un email către fundaţia.ferma@gmail.com cu datele dvs. de contact.

 

VĂ MULŢUMIM ŞI VĂ AŞTEPTĂM!

Proiecte:
Video Fundatia Ferma

 


 

 

Sponsori
KRONE

 

AGROLAND

 

Cronos Consulting

 

Donau Soja

 

Euroconsulting

 

Munax

 

Sopema

Partenerii principali

Revista Ferma Parteneri

 

S.C. COMISION DIC S.R.L.

REVISTA FERMA

REVISTA FERMA

Legea Camerelor agricole e dupa chipul si asemanarea guvernantilor... lipsita de continut!

Ministrul Daniel Constantin s-a dovedit a fi un mare tradator al interesului celor pe care îi reprezinta la nivel guvernamental - producatorii agricoli. Dovada acestei tradari sta scrisa negru pe alb în OUG nr. 58 din 12.06.2013 - semnata de Daniel Constantin si Viorel Ponta - pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind Camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, dar si în Legea nr. 122 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010, unde abroga articolul II.

Detalii >>>

Camerele Agricole - de unde si pâna unde?!

De unde începe puterea si raspunderea fermierilor, atribuita prin Camerele Agricole si unde se încheie? Sau cum? Daca privim în urma, proiectul a pornit bine, apoi s-a împotmolit iar acum continua... în defavoarea fermierilor!

Detalii >>>

Sustine si TU!

Daca esti creativ, dornic sa te afirmi si sa îti pui în aplicare ideile...

Detalii >>>

Parteneri media:

 
Sponsori:


Revista Ferma ParteneriRevista Ferma Parteneri