Respect pentru truditorii pământului

Redirecţionează 2% către Fundaţia Revistei Ferma

\"\"

Redirecţionează 2% către Fundaţia Revistei Ferma

Împreună sprijinim agricultura şi ne apărăm drepturile!

Redirecţionează 2% din impozitul pe venit. Nu te costă nimic, deci nu-i lăsa pe alţii să decidă pentru tine. Aceasta sumă nu reprezintă o sponsorizare sau o donaţie, ci este o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcţionată de către fiecare cetăţean în parte. Adică tu decizi unde vor ajunge banii! În cazul în care nu redirecţionezi cei 2%, banii rămân statului.

Fundaţia Revistei FERMA sprijină fermierii români pentru dezvoltarea unor ferme moderne, competitive şi le apără interesele şi drepturile prin proiecte concrete. Primele două proiecte ale fundaţiei, desfăşurate anul trecut, au fost:
• organizarea conferinţei „Ferma de carne” - septembrie 2013, Arad
• lansarea publică a petiţiei pentru susţinerea unei Legi a pajiştilor, însoţită de campania de strângere de semnături şi trimiterea petiţiei către factorii de decizie din Ministerul Agriculturii şi Camera Deputaţilor

Ce trebuie să faci pentru a redirecţiona cei 2% către Fundaţia Revistei FERMA?
redirecţionează 2% din impozitul pe veni completând formularul 230 (pentru salariaţi) sau formularul 200 (pentru salariaţi şi/sau PFA care desfăşoară activităţi independente). Formularele le descărcaţi de pe site-ul nostru. Click aici: http://www.fundatiaferma.ro/campania-2-la-suta
Detalii pe site sau la tel. 0734 336 534 (Janina Dragomir) email: fundatia.ferma@gmail.com

Tu decizi. Fundaţia Revistei Ferma este alături de tine.

\"\"

Video Fundatia Ferma

 


 

 

Sponsori
KRONE

 

AGROLAND

 

Cronos Consulting

 

Donau Soja

 

Euroconsulting

 

Munax

 

Sopema

Partenerii principali

Revista Ferma Parteneri

 

S.C. COMISION DIC S.R.L.

REVISTA FERMA

REVISTA FERMA

Legea Camerelor agricole e dupa chipul si asemanarea guvernantilor... lipsita de continut!

Ministrul Daniel Constantin s-a dovedit a fi un mare tradator al interesului celor pe care îi reprezinta la nivel guvernamental - producatorii agricoli. Dovada acestei tradari sta scrisa negru pe alb în OUG nr. 58 din 12.06.2013 - semnata de Daniel Constantin si Viorel Ponta - pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind Camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, dar si în Legea nr. 122 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010, unde abroga articolul II.

Detalii >>>

Camerele Agricole - de unde si pâna unde?!

De unde începe puterea si raspunderea fermierilor, atribuita prin Camerele Agricole si unde se încheie? Sau cum? Daca privim în urma, proiectul a pornit bine, apoi s-a împotmolit iar acum continua... în defavoarea fermierilor!

Detalii >>>

Sustine si TU!

Daca esti creativ, dornic sa te afirmi si sa îti pui în aplicare ideile...

Detalii >>>

Parteneri media:

 
Sponsori:


Revista Ferma ParteneriRevista Ferma Parteneri