Respect pentru truditorii pământului

 

 

Continuăm să strângem semnături pentru eliminarea "Taxei pe stâlp"!

Continuăm să strângem semnături pentru eliminarea "Taxei pe stâlp"!

Voturi (0)

Descriere Continuăm să strângem semnături pentru eliminarea "Taxei pe stâlp"!
Comentarii

Fundaţia Revistei Ferma susţine eliminarea „taxei pe stâlp”, un demers iniţiat la sesizarea unanimă a fermierilor din România, nemulţumiţi de măsurile instituite prin OUG 102/2013, în mod descriminator şi păgubitor.

 

În acest sens, începând de joi, 4 septembrie a.c., până duminică, 7 septembrie a.c., vă invităm la standul Revistei Ferma, de la AgriPlanta VEST, unde puteţi semna Scrisoarea deschisă „Taxa pe stâlp, încă o lovitură pentru agricultori”. Acest demers a fost initiat de Fundaţia Revistei Ferma la Agraria 2014.

 

Demersul nostru are drept scop declararea categoriei clădirilor cu destinaţie specială în domeniul agrar drept categorie specială exclusă de la plata impozitului, alături de alte categorii deja exceptate.

Scrisoarea deschisă reprezintă un semnal al agricultorilor români prin care atrag atenţia că nu mai fac faţă îndatoririlor financiare.

 

Târgul AgriPlanta VEST are loc la Carani, în judeţul Timiş, în perioada 4-7 septembrie a.c.

Proiecte:
Video Fundatia Ferma

 


 

 

Sponsori
KRONE

 

AGROLAND

 

Cronos Consulting

 

Donau Soja

 

Euroconsulting

 

Munax

 

Sopema

Partenerii principali

Revista Ferma Parteneri

 

S.C. COMISION DIC S.R.L.

REVISTA FERMA

REVISTA FERMA

Legea Camerelor agricole e dupa chipul si asemanarea guvernantilor... lipsita de continut!

Ministrul Daniel Constantin s-a dovedit a fi un mare tradator al interesului celor pe care îi reprezinta la nivel guvernamental - producatorii agricoli. Dovada acestei tradari sta scrisa negru pe alb în OUG nr. 58 din 12.06.2013 - semnata de Daniel Constantin si Viorel Ponta - pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind Camerele pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala, dar si în Legea nr. 122 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010, unde abroga articolul II.

Detalii >>>

Camerele Agricole - de unde si pâna unde?!

De unde începe puterea si raspunderea fermierilor, atribuita prin Camerele Agricole si unde se încheie? Sau cum? Daca privim în urma, proiectul a pornit bine, apoi s-a împotmolit iar acum continua... în defavoarea fermierilor!

Detalii >>>

Sustine si TU!

Daca esti creativ, dornic sa te afirmi si sa îti pui în aplicare ideile...

Detalii >>>

Parteneri media:

 
Sponsori:


Revista Ferma ParteneriRevista Ferma Parteneri